Filters
Пребарување
КУЗЕ ДИЗАЈН

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијат КУЗЕ ДИЗАЈН се занимава со производство на мебел:

- Кујни 
- Спални соби 
- Други видови мебел

Производство на влезни и внатрешни врати

Подетално за компанијата

 
производство на мебел

КУЗЕ ДИЗАЈН

 

КУЗЕ ДИЗАЈН е компанија за производство на влезни и собни врати и изработка на плочест мебел. Компанијата постои од 1993 година, како КУЗЕТРЕЈД за производство на собни врати, а во 2006 година прерасна во компанија за производство на влезни врати (сигурносни врати), собни врати и плочест мебел (кујни, плакари, дечји соби, спални и други видови мебел и ентериери).

Производствениот погон на КУЗЕ ДИЗАЈН има површина од 500 м², се наоѓа во Општина Петровец. Располагаме со најсовремени CNC машини и сите останати машини потребни за производство на врати и мебел.

Со своите 15 вработени и две екипи за сервисни и монтажни работи, во секое време можеме брзо да ги задоволиме сите барања на купувачите. КУЗЕ ДИЗАЈН има три дуќани, во Скопје и во Куманово, кои ни овозможуваат максимално брза испорака.

Нашата предност е во тоа што изработуваме мебел и врати според потребите и желбите на купувачите, пред изработка земаме точна мерка.

ВРАТИ:ВРАТИ ОД БУКА, ВРАТИ ОД БУКА/ЗАОБЛЕНА КАСА, ВРАТИ ОД ДАБ, ВРАТИ ОД МЕДИАПАН, ВРАТИ ОД ОРЕВ

МЕБЕЛ: СПАЛНИ, КУЈНИ, ДРУГИ ПРОИЗВОДИ

kuze-dizajn-clubeconomy
kuze-dizajn-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Антон Попов бр. 9, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа