Filters
Пребарување
КРУСЕЛ дооел
Е-пошта: info@krusel.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КРУСЕЛ се занимава со продажба на големо и мало на алати, апарати за домаќинство, бела техника, градинарски производи, апарати за лична нега, грејни тела, апарати за ладење...

Ние сме овласен увозник и дистрибутер на реномираните брендови како: ISKRA, Rohnson, Laica, Fagor, Moser, Emide, а последнава година и на Honeywell, Duracraft и Cloer

ONLINE продавница

Подетално за компанијата

 
апарати за домаќинство

КРУСЕЛ дооел Скопје

 

КРУСЕЛ дооел Скопје е компанија формирана 1992 година, а од 2002. започнува со самостоен увоз на апарати за домаќинство. Од 2014 година сме единствен овластен увозник, дистрибутер и сервисер за словенечкиот бренд ISKRA. Нашата дејност опфаќа продажба на големо и мало на алати, градинaрски производи, кујнски апарати, апарати за лична нега, грејни тела и апарати за ладење.

Следејки го развојот на технологијата и потребите на потрошувачите денес КРУСЕЛ дооел е една од водечките компании во рамките на нашата дејност. Со успешната работа на младиот тим вработени, бесплатаната и навремена достава со сопствени возила, продуктивниот и брз сервис, КРУСЕЛ дооел се стекна со препознатливост и доверба кај своите клиенти и создаде широка трговска мрежа на клиенти низ цела Северна Македонија. Последниве неколку години акцентот го ставивме на словенечкиот бренд ISKRA, со цел да се врати во нашите домови како дел од традицијата, бренд кој се препознава и бренд кој сам по себе значи квалитет.

Покрај ISKRA, КРУСЕЛ дооел е овласен увозник и дистрибутер и на реномираните брендови: Rohnson, Laica, Fagor, Moser, Emide, а последнава година и на Honeywell, Duracraft и Cloer.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица:
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/2520 999

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи