Filters
Пребарување
КОПЕР доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

КОПЕР доо е фабрика за производство на висококвалитетни:

- Печки и котли на пелети
- Камини
- Камини со фурна
- Камини и шпорети за централно греење
- Шпорети на цврсто гориво

Подетално за компанијата

КОПЕР

Компанијата КОПЕР е производител и снабдувач на висококвалитетни апарати за домаќинството:

 • • Печки и котли на пелети

 • • Камини

 • • Камини со фурна

 • • Камини и шпорети за централно греење

 • • Шпорети на цврсто гориво...

koper-clubeconomy
koper-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Производите се произведени по најновите технологии и трендови, како на изглед, така и по функционалност, со максимална енергетска ефикасност. Со еден збор кажано во КОПЕР произведуваме производи дизајнирани според вашите потреби.

Сигурност, квалитет на изработка, енергетска ефикасност, тоа се само дел од големите вредности и најчести причини зошто се повеќе и повеќе луѓе се одлучуваат да купат производи од КОПЕР. Производите на КОПЕР се почесто се наоѓаат на пазари ширум Европа, а тоа е најдобра потврда за високиот квалитет на нашата работа и дека се движиме во вистинската насока.

Атрибути за КОПЕР Неготино

 • • 100 000 производи - годишниот капацитет на производство

 • • Повеќе од 150 вработени

 • • Внимателно одобрани добавувачи

 • • Фабрика со површина од 10.000 м²

 • • Компјутерска, нумерички контролирана опрема

 • • Повеќе од 60 мрежи на клиенти во 14 земји во Европа и во Русија 

 • • ISO 9001 систем за квалитет

 • • Широко портфолио на клиенти, силен бренд, широка продажна и сервисна мрежа, голем извозен потенцијал, модерни производствени капацитети и високата продуктивност.

koper-clubeconomy
koper-clubeconomy

УСЛУГИ

 • • Сечење на лим 

 • • Виткање на лим

 • • Извелкување и пробивање на лим

 • • CNC пробивање (Punch machine)

 • • Електростатско фарбање и пластификација

 • • Емајлирање

 • • Заварување

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Криволак, П.ф. 77, 1440 Неготино
Град: Неготино
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Менче Пендевска


Мапа