Filters
Пребарување
КЛИМА ЕКСПЕРТ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КЛИМА ЕКСПЕРТ е директен увозник и дистрибутер на опрема за климатизација, греење и ладење од светски познатите производители:

Rhoss 
Samsung 
Utek 
Emicon
FROST

Покрај продажбата обезбедуваме и резервни делови, одржување и сервис за овие брендови

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Градежни компании, компании за проектирање и изведба на термотехнички инсталации и опрема.
Сопственици и корисници на привати и комерцијални објекти.

КЛИМА ЕКСПЕРТ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

КЛИМА ЕКСПЕРТ

Компанијата КЛИМА ЕКСПЕРТ дооел е директен увозник и дистрибутер на опрема за климатизација, греење и ладење од светски познатите производители: Rhoss, Samsung, Utek, Emicon и FROST за Република Македонија.

klima-expert-clubeconomy
klima-expert-clubeconomy

БРЕНДОВИ

Rhoss, Samsung, Utek, Emicon и FROST се произведувачи кои со своето искуство и технолошки решенија во производството на опрема за климатизација, греење и ладење гарантираат врвен квалитет и задоволство на своите корисници.

ПРОДАЖБА, ОДРЖУВАЊЕ, СЕРВИС

Клима Експерт нуди продажба, одржување и сервис на опремата за климатизација, греење и ладење, а задоволството на нашите партнери и крајни корисници е наша постојана обврска и мотивот кој не тера кон постојано усовршување и напредок.

klima-expert-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Вељко Влаховиќ
бр. 1А-1/4, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Деан Наумовски


Мапа

Документи