Filters
Пребарување
КАМЕ ПРОМ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КАМЕ ПРОМ се занимава со изработка на:
- ПВЦ и алуминиумски прозорци и врати
- Структурални фасади
- Панелни и роло гаражни врати
- Алуминиумски ролетни, вариолајт и венецијанер завеси
- Алуминиумски огради, огради од ковано железо
- Сите видови стакло
Профилите и другите елементи што ги користиме за изработна на нашите производи се од познатите компании: KBEELVIAL и ALUMIL

КАМЕ ПРОМ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 

КАМЕ ПРОМ

 

Компанијата КАМЕ ПРОМ се занимава со изработка на:

ПВЦ и алуминиумски прозорци и врати

Структурални фасади

Панелни и роло гаражни врати

Алуминиумски ролетни, вариолајт и венецијанер завеси

Алуминиумски огради, огради од ковано железо

Профилите и другите елементи што ги користиме за изработна на нашите производи се од познатите компании: KBE, ELVIAL и ALUMIL

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Даме Груев бр 186, 6000 Охрид
Град: Охрид
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Еркан Бекир - директор


Мапа