Filters
Пребарување
ЈО-АН ТИМ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЈО-АН ТИМ се занимава со производство и продажба на:

- Камини за парно греење
- Широка палета на камини за парно греење на пелети, со моќност до 33kW
- Голем избор на гранитни плочи кои соодветно се вклопуваат во секој ентериер

Подетално за компанијата

ЈО-АН ТИМ

Компанијата ЈО-АН ТИМ се занимава со изработка и проектирање на котли за парно греење, производство на печки на пелети, изведување водоводни и одводни системи. Долгогодишното искуство што го имаме во доменот на греењето, каде сме присутни повеќе од 20 години, ни овозможува на клиентите да им ги понудиме најдобрите решенија, а нивното задоволство е најдобрата потврда за нашата успешност. Печките на пелети кои ги произведуваме се со врвен квалитет, имаат модерен дизајн и за нив обезбедуваме 24 часовен сервис.

jo-an-tim-clubeconomy
jo-an-tim-clubeconomy

камини

Дозволете да се погрижиме да имате топол дом во студените зими, а вашите проблеми при загревањето со помош на дрва да исчезнат. Разгледајте ја нашата широка палета од камини за парно греење на пелети со моќност 16 kW, 25 kW и 33 kW, со кои можете лесно, брзо и едноставно да го загреете домот со површина од 120, 160 и 250 метри квадратни. Дел од нашата понуда се и камините на топол воздух, кои, исто така, како гориво користат пелети. Нив ги изработуваме во пет различни варијанти на моќност, односно од 8 до 35 kW и можат да загреат површина од 50 до 250 метри квадратни. За двата вида камини имаме широка понуда на гранитни плочи, така што можете да направите избор за подобро вклопување во ентериерот. ЈО-АН ТИМ врши продажба и на црни и инокс бории.

Smart контрола

Имплементирање на Smart - паметен систем на контрола на вашиот камин или печка за што пооптимална искористеност, поголема заштеда и потопол дом.

Сервис 24/7

Во секое време ќе ви помогни доколку имате било каков проблем или потреба од помош во врска со некој од нашите производи.
 

Парно греење

Дизајнирање, планирање и инсталација на системи за парно греење во вашиот дом, канцеларија или бизнис објект.
 

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Индустриски пат бб - Комплекс Фринко, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)75/437 328

Социјални медиуми

Лице за контакт

Димче Атанасовски


Мапа