Filters
Пребарување
ЈАНПЛАСТ-ДВ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЈАНПЛАСТ-ДВ се занимава со изработка и монтажа на:

-Алуминиумска и ПВЦ столарија
- Ролетни
- Гаражни врати
- Комарници
- Венецијанер, вариолајт и зебра завеси

Нова целосно роботизирана CNC линија за производство, со што добиваме градежна столарија со максимален квалитет

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 14001
ISO 45001

Подетално за компанијата

 
изработка и монтажа

ЈАНПЛАСТ-ДВ

 

Компанијата ЈАНПЛАСТ-ДВ се занимава со изработка и монтажа на: алуминиумска и ПВЦ столарија, ролетни, гаражни врати, комарници, венецијанер, вариолајт и зебра завеси. Фирмата е основана во април 2014 година. Под ова име таа е релативно млада компанија, но тимот кој ја формираше зад себе има богато искуство во овој сегмент од градежништвото и дизајнирањето и изведувањето ентериери.

Седиштето на ЈАНПЛАСТ-ДВ е во Кавадарци, на ул. Шишка бр. 38-2, додека продажниот салон се наоѓа во самиот центар на градот, на плоштадот „Маршал Тито“.

Вредно е да се напомене дека веќе втора година активно учествуваме во прoектот за субвенционирање на замената на стари со нови прозорци и дека речиси половина од апликантите кои добија субвенции во Општина Кавадарци одеа преку ЈАНПЛАСТ-ДВ. Соработуваме и со UNDP, со ХАЛКБАНК, која има поволен кредит за обнова на прозорци и врати со мала каматна стапка, и со Охридска Банка која има кредитна линија со која дел од средствата од вредноста на фактурата им се враќаат на корисниците.

Отворени сме за соработка и Ви стоиме на располагање да одговориме на сите Ваши барања од областа која што ја застапуваме...
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Шишка бр. 38-2, 1430 Кавадарци - Седиште
Плоштад Маршал Тито бр. 7, Кавадарци - Продажен салон
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа