Filters
Пребарување
ЈАН БОР доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЈАН БОР се занимава со изработка и монтажа на:

- Аалуминиумска столарија со застаклување
- ПВЦ столарија со застаклување
- ПВЦ, венецијанер и вариолајт ролетни
- Сигурносни врати
- Комарници
- Аалуминиумски огради

НОВО – производство на собни врати

СЕРТИФИКАТИ

CE Сертификат

Подетално за компанијата

ЈАН БОР

Компанијата ЈАН БОР доо се занимава со производство, изработка и монтажа на: ПВЦ и АЛУМИНИУМСКА столарија од профили од светски познатите производители, како што се: ALUPLAST, TROCAL, WEISS PROFIL и ALUMIL. Воедно, изработуваме и монтираме ПВЦ, АЛУМИНИУМСКИ, ВЕНЕЦИЈАН и ВАРИОЛАЈТ РОЛЕТНИ. Изработуваме и монтираме секаков вид комарници, а се занимаваме и со застаклување со сите видови стакло.

Види повеќе
jan-bor-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

ЈАН БОР изработува алуминиумски внатрешни и надворешни огради, изведуваме стаклени тераси, како и затворање или преградување на кафетерии и ресторани со стаклена преграда, со „армоника“ систем за отворање и затворање.

НОВО – производство на собни и блиндор врати, за чие производство употребуваме материјали со највисок квалитет, кои ги задоволуваат сите критериуми за безбедност, функционалност и обезбедуваат екстра екстравагантен изглед.

jan-bor-clubeconomy

УНИКАТНА ИЗРАБОТКА

Секој производ на ЈАН БОР е уникатно изработен. Нашиот професионален тим комплетно се посветува на изработката на секој проект ефикасно и професионално. Квалитетот што го нудиме е спој на материјалите што ги употребуваме, кои се од најпознатите светски производители, и нашата комплетно автоматизираната производна линија, поткрепена со вештините и знаењата на нашите професионалци.

Седиштето на ЈАН БОР е во Кавадарци. Имаме претставништва во Неготини и во Скопје, наспроти Универзалната сала.

jan-bor-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ресавска бб, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Борче Јанчев


Мапа