Filters
Пребарување
ИВСТИЛ ГРАДБА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ИВСТИЛ ГРАДБА се занимава со НИСКОГРАДБА, ископ, тампонирање, изградба на:

- Патишта, улици, тротоари
- Асфалтирање
- Поставување на бекатон плочи
- Партерно уредување
- Водоводни и канализациони системи

Изнајмување апартмани на Охридската ривиера

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2015
ISO 14001 : 2015
Лиценца Б - За изведување градби од втора категорија

ИВСТИЛ ГРАДБА дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ѓорче Петров бр. 4/1, 6000 Охрид
Град: Охрид
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Сузана Пауноска


Мапа