Filters
Пребарување
ИСТОК КО

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Ви се потребни нови гуми? 

Во ИСТОК КО ќе најдете автомобилски и камионски гуми
од најпознатите светски брендови, со најдобар
сооднос ЦЕНА : КВАЛИТЕТ

БРЕНДОВИ :
MICHELIN, Continental, Bridgestone, Barum, Dayton, RIKEN, Zeetex

СЕРВИС ЗА ГУМИ: ПРОДАЖБА - МОНТАЖА - БАЛАНСИРАЊЕ

Подетално за компанијата

НОВО

Перална за камиони во соработка со Sonax.

istok-ko-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Индустриска бр. 1, 2300 Кочани
(Во кругот на Жито Ориз КО)
Град: Кочани
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа