Filters
Пребарување
ИНВЕНСИС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ИНВЕНСИС дооел Скопје е компанија чиј опсег на делување опфаќа проектирање, изведба и одржување на инсталации од областа на вентилација, климатизација и греење.

Генерални застапници и увозници на SAMSUNG комерцијални клима уреди

БРЕНДОВИ КОИ ГИ ЗАСТАПУВАМЕ

Подетално за компанијата

ГЕНЕРАЛНИ ЗАСТАПНИЦИ И УВОЗНИЦИ НА SAMSUNG КОМЕРЦИЈАЛНИ КЛИМА УРЕДИ!

ИНВЕНСИС дооел Скопје е компанија чиј опсег на делување опфаќа проектирање, изведба и одржување на инсталации од областа на вентилацијата, климатизацијата и греењето.

Компанијата е основана во 2010 година, со целосно приватен капитал. Претходното искуството на менаџментот, стекнувано низ текот на годините во некои од водечките фирми во Македонија од областа на вентилацијата, климатизацијата и греењето, овозможува ИНВЕНСИС да се специјализира за проектирање и изведба на комплетни технички решенија и одржување на инсталации во наведената област.

invensis-clubeconomy

ВЕНТИЛАЦИЈА, КЛИМАТИЗАЦИЈА, ГРЕЕЊЕ

Ние сме компанија која постојано го следи развојот на нови решенија и технологии, како и светските стандарди и трендови и ги имплементира во своето секојдневно работење.

Изведуваме вентилацијата, климатизацијата и греењето на деловни објекти, банки, спортски и рекреативни центри, станбени објекти, индустриски постројки, текстилни фабрики, дискотеки, барови, ресторани, индивидуални-приватни објекти, подземни гаражи...

invensis-clubeconomy

ТЕХНОЛОГИЈА

Стратешка цел ни е равој при дизајнирањето, промовирањето и имплементацијата на 4Е технологиите што се применуваат во областа на вентилацијата, климатизацијата и греењето:

  • • Енергија

  • • Ефикасност

  • • Економичност

  • • Екологија

invensis-clubeconomy
Намалувањето на експлоатационите трошоци за енергија, со нови технички решенија и користење на економични и за човековата околина прифатливи извори на енергија, се појдовни точки при изборот на опремата и технологијата за вентилација, климатизација и греење.
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. 3-та Македонска бригада бр. 42 (во Крушево експорт), 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи