Filters
Пребарување
ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС
Тел: +389(0)34/355 334 - Фабрика
Е-пошта: varumin@t.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Фармацевтската индустрија ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС е модерна компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи.
Компанијата располага со најсовремена технологија и опрема која ги исполнува сите европски и интернационални стандарди

- Хербални лекови
- Ветеринарни производи
- Земјоделски производи
- Додатоци во исхрана
- Медицински чаеви
- Гранични производи

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001
ISO 14001

ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС

Фармацевтската индустрија ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС се занимава со производство на есклузивни хербални лекови исклучиво од 100 % природно потекло. Сите наши производи се произведуваат од самоникнати растенија кои ги собираме на планините Беласица и Огражден, кои се една од најчистите еколошки средин на Балканот, и во чија близина се наоѓа нашата фабрика.

inter-evrogeneks-clubeconomy
inter-evrogeneks-clubeconomy

МОДЕРНА ФАРМАЦЕВТСКА КОМПАНИЈА

ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС од Ново Село, струмичко, е модерна фармацевтска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи. Произведуваме околу 20 сопствени производи, кои го носат знакот „Здравје од природата“ и се присутни на македонскиот и на странските пазари. Располагаме со најсовремена технологија и опрема која ги исполнува сите европски и интернационални стандарди, како и со тим од соодветно тренирани и стручни професионалци, што е главната основа за високата доверба на партнерите кон нас.

ПРОИЗВОДСТВО НА ХЕРБАЛНИ ЛЕКОВИ И ДИЕТЕТСКИ ПРОИЗВОДИ

Почнавме во 1991 година како семеен бизнис и денес прераснавме во модерна фабрика за производство на хербални лекови и диететски производи. ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС во своите производи ги содржи најчистите природни материјали, чиј квалитет и својства се гаранција за одржување на човековото здравје. Не смее да заборавиме – здравјето е единствено нешто во што вреди да се инвестира.

inter-evrogeneks-clubeconomy
inter-evrogeneks-clubeconomy

ISO СТАНДАРДИ

Компанијата се посвети на производство на водени екстракти и хербални чаеви, а својата експанзија ја доживеа во 2001 година, кога започна со изградба на нова фабрика со сопствени средства. Фабриката е изградена во согласност со интернационалните стандарди и правилата за добра производствена пракса (GMP) за производство на хербални лекови во течни и цврсти дозирани форми. ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС ги поседува сертификатите ISO 9001 и ISO 14001.

ВИЗИЈА

Нашата визија е здравје од природата, визија која упатува на користење на уникатните природни ресурси за лечење на сите болести. Ние во ИНТЕР-ЕВРОГЕНЕКС знаеме дека за секоја болест и состојба, постои соодветен третман од природата. Затоа сите наши напори ги насочуваме кон истражување на природните ресурси и откривање на билни комбинации – лек за секоја болест.

inter-evrogeneks-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Гоце Делчев, бб,
2434 Ново Село, Струмица - Фабрика
Ул. Никола Вапцаров, бр. 20/7, Скопје - Претставништво
Ул. Водњанска бр. 18/1/1, Скопје - Аптека ВАРУФАРМ
Град: Ново Село
Држава: Македонија


Телефони

+389(0)34/355 334 - Фабрика

+389 (0)2/3215 800 - Претставништво во Скопје

+389 (0)2/3215 801 - Претставништво во Скопје

+389 (0)2/3177 922 - Аптека ВАРУФАРМ

+389 (0)70/259 222 - Претставништво во Скопје

+389 (0)70/214 296 - Претставништво во Скопје

+389 (0)71/345 363 - Аптека ВАРУФАРМ

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи