Filters
Пребарување
ИНТЕЛЕКТ КОМПАНИ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ИНТЕЛЕКТ КОМПАНИ - Консултанска компанија која овозможува широка палета стручни сметководствени, консултантски, финансиски и интелектуални услуги за мали и средни претпријатија, непрофитаблни организации, трговци-поединци...

- Сметководствени услуги
- Финансиски консалтинг
- Даночен консалтинг

ИНТЕЛЕКТ КОМПАНИ дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Јани Лукровски бр. 3, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Сузана Лазеска


Мапа