Filters
Пребарување
ХАТ ИНЖЕНЕРИНГ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ХАТ ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со сервис и тестирање на хидраулични:

- Мотори
- Пумпи
- Инсталации
- Цилиндри
- Телескопски цилиндри

 

ХАТ ИНЖЕНЕРИНГ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Компанијата ХАТ ИНЖЕНЕРИНГ од Скопје се занимава со сервис и тестирање на хидраулични делови и компоненти. Располагаме со голема палета на резервни делови што ни овозможува брзо да реагираме и при покомплицирани поправки. Воедно, располагаме со мрежа на партнери и добавувачи и можебе брзо да ги обезбедиме и најспецифичните делови потребни за поправка на хидрауличните мешини.

hat-inzenering-clubeconomy
hat-inzenering-clubeconomy

Сервисот на ХАТ ИНЖЕНЕРИНГ е специјализиран за поправка и сервисирање на сите видови:

- хидраулични мотори

- хидраулични пумпи

- хидраулични инсталации

- хидраулични вентили

- хидраулични цилиндри

- телескопски цилиндри...

ХАТ ИНЖЕНЕРИНГ располага и со машини и опрема за производство на хидраулични цилиндри, со максимална должина од 3000 мм и максимален пречник од 300 мм Цилиндрите што ги изработуваме се со одличен квалитет и се наш заштитен знак на пазарот. Сервисот е опремен и со таканаречен испитен стол на кој се тестираат голем де од компонентите.

hat-inzenering-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Веле Марков бр. 25, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Андреја Трајковски


Мапа