Filters
Пребарување
ГРИН ПЛАНЕТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Продажба на саксиско цвеќе и надворешни садници, хортикултурно уредување на дворови, уредување на деловни простории и домови, испорака на цветни аранжмани

LECHUZA саксии со систем за само полевање, обезбедуваат оптимално снабдување со вода за потребите на секое растението. Ја превземаат вашата улога и го сведуваат на минимум времето што треба да го посветите на цвеќето.

ГРИН ПЛАНЕТ

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул.Илинденска бр. 88, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа