Filters
Пребарување
ГРАНИТ ИНГ ГРУП

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГРАНИТ ИНГ ГРУП се занимава со сечење и обработка и дизајнирање на мермер, гранит, природен камен, кварц

- Изработка на плочи и елементи од мермер, гранит и природен камен
- Дизајнирање и изведба на ентериери и екстериери, фасади... од мермер, гранит, природен камен и кварц
- Продажба на плочи и елементи од мермер, гранит, природен камен и кварц

Изработуваме плочи и елементи по нарачка

Facebook - Објект с.Боговиње, Тетово

Facebook - Објект с.Отља, Липково - Куманово

 

ГРАНИТ ИНГ ГРУП

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ГРАНИТ ИНГ ГРУП

Компанијата ГРАНИТ ИНГ ГРУП се занимава со сечење, обработка и дизајнирање на мермер, гранит, природен камен, кварц…

  • • Изработка на плочи и елементи од мермер, гранит и природен камен

  • • Дизајнирање и изведба на ентериери и екстериери, фасади... од мермер, гранит, природен камен и кварц

  • • Продажба на плочи и елементи од мермер, гранит, природен камен и кварц

Granit-ing-group-clubeconomy
ИЗРАБОТУВАМЕ ПЛОЧИ И ЕЛЕМЕНТИ ПО НАРАЧКА
Granit-ing-group-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Нашата историја е најдобра гаранција за квалитетот што го нудиме. Нашите референци најдобро зборуваат за развојот на компанијата, за нашата посветеност кон инвестирање во нови технологии, машини и опрема. И покрај тоа што ГРАНИТ ИНГ ГРУП на пазарот во Македонија е присутен само од 2008 година, располагаме со многу квалитетен тим, способен да изведе и најкомплицирани проекти и веќе сме респектабилно име меѓу градежниците, архитектите и сите што се занимаваат со ентериерно и екстериерно уредување.

ИСКУСТВО

Нашето повеќегодишно искуство во дизајнирањето и обработката на мермер, гранит и други видови природен камен го стекнавме во Словенија, каде господинот Рамадани, основачот на ГРАНИТ ИНГ ГРУП, престојуваше десетина години.

Во работењето строго ги почитуваме сите современи стандарди, потоа сите процедураи за квалитет, со што доаѓаме до совршеност на нашите производи.

Granit-ing-group-clubeconomy
Granit-ing-group-clubeconomy

ДИЗАЈН

Ние ги дизајнираме деталите за вашиот проект. На почетокот ги слушаме вашите детали и барања, потоа ги користиме сите наши искуства, го дизајнираме она што ви се допаѓа, додаваме нијанси на вашите желби, во однос на обработка, стил, боја, вид на мермер, гранит или друг природен камен... И на крајот, максимално респектирајќи ги желбите, дизајнот и боите што ги сакате, додаваме само квалитет и Вие го имате она што го сакате!

НАШЕТО ИСКУСТВО Е ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Индустриска Зона,
1220 Боговиње, Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)72/273 357

+389 (0)72/273 357

+389 (0)71/660 722 - Објект село Отља

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа