Filters
Пребарување
ГОБЕКС Плус дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГОБЕКС Плус се занимава со:

Производство на 100% природни сокови Zen
Zen природен овошен сок од јаболко
Zen природен овошен сок од јаболко - праска 
Zen природен овошен сок од јаболко - капина
Zen природен овошен сок од јаболко - малина
Zen природен овошен сок од јаболко - малина и капина 
Zen природен овошен сок од јаболко - вишна
Zen природен овошен сок од јаболко - аронија

Продажба на производи од Млекара Милкоп, Србија - пиперки во павлака и кајмак

ГОБЕКС Плус дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ГОБЕКС Плус

Компанијата ГОБЕКС Плус се занимава со производствона 100% природни сокови направени од внимателно одбрано овошје од македонски овоштарници. Соковите кои на пазарот се продаваат под брендот Zen, ги произведуваме со цедење на здраво, зрело овошје без додавање на концентрат, конзерванс, шеќер, сахарин и вода. Потоа се врши пастеризација за да се сочуваат сите хранливи и лековити својства.

gobex-plus-clubeconomy-zen-sokovi
gobex-plus-clubeconomy-zen-sokovi

ZEN СОКОВИ

Посебната рецептура и изборот на сортите овошје, на Zen соковите им дава единствен незаборавен вкус и секогаш кај Вас ќе ја разбудат желбата да се напиете уште една чаша. Бидејќи се 100% природни Zen соковите ги имаат сите благотворни и лековити својства на овошјето од кое се направени и затоа ги препорачуваме за деца и трудници, како и на сите кои се грижат за своето здравје.

6 РАЗЛИЧНИ ВКУСОВИ

Палетата на брендот Zen ја сочинуваат шест природни сокови со различни вкусови и тоа:

  • • Zen природен овошен сок од јаболко

  • • Zen природен овошен сок од јаболко - праска

  • • Zen природен овошен сок од јаболко - капина

  • • Zen природен овошен сок од јаболко - малина 

  • • Zen природен овошен сок од јаболко - малина и капина 

  • • Zen природен овошен сок од јаболко - вишна

  • • Zen природен овошен сок од јаболко - аронија
gobex-plus-clubeconomy-zen-sokovi
gobex-plus-clubeconomy-zen-sokovi

ПОСВЕТЕНОСТ

Основата на сите Zen сокови се специјално одбрани јаболки од најмалку две сорти од Преспанско-Охридскиот регион, при што посебно внимаваме на изборот на овоштарниците, нивната поставеност и зрелоста на овошјето.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1506 бр. 77, Момин Поток, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи