Filters
Пребарување
ГЛЕЧЕР

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГЛЕЧЕР се занимава со производство на високо квалитетни женски чевли

Подетално за компанијата

ГЛЕЧЕР

Со производство на женски чевли компанијата ГЛЕЧЕР од Куманово се занимава веќе 13 години. Произведуваме исклучиво висококвалитетни производи, дизајнирани според послените светски модни трендови.

Од 2010 година ГЛЕЧЕР цели 90 проценти од производството пласира во Италија, каде настапуваме заедно со нашиот италијански партнер, кој дистрибуира чевли на европскиот и на американскиот пазар.

glecer-clubeconomy
glecer-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 206 бб, Населба Карпош, 1300 Куманово
Град: Куманово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Ивица Петровски


Мапа

Документи