Filters
Пребарување
ГИЕССЕ БАЛКАН

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата GIESSE BALKAN нуди продажба, монтажа и сервис на производите од италијанската компанија GIESSE, светски лидер во производство, продажба и сервис на опрема за:

- Брзи врати
- Индустриски врати
- Товарни/утоварни рампи
- Гаражни врати

Сите производи се дизајнирани да ја подобрат безбедноста и сигурноста, да ја зголемат продуктивноста и да обезбедат издржливост

Подетално за компанијата

Компанијата GIESSE BALKAN нуди продажба, монтажа и сервис на производите од италијанската компанија GIESSE, која е светски лидер во производството на опрема за:

• Брзи врати

• Индустриски врати

• Товарни/утоварни рампи

• Гаражни врати

giesse-balkan-clubeconomy
giesse-balkan-clubeconomy

Сите производи се дизајнирани да ја подобрат безбедноста и сигурноста, да ја зголемат продуктивноста и да обезбедат издржливост. Материјалите што се употребени за производсто на производите од GIESSE, кои ја носат ознаката Made in Italy, гарантираат сигурност, издржливост и долг живот. Ние во GIESSE BALKAN го придружуваме клиентот во сите фази на имплементација на опремата што ја нудиме, гарантирајќи бесплатни технички совети и контроли, проследено со бесплатна проценка на трошоците. По изготвувањето на проектот од страна на наши експерти следува реализација на производот. GIESSE BALKAN гарантира транспорт на сите производи и нивна инсталација во рекордно време.

 • БРЗИ ВРАТИ

  giesse-balkan-clubeconomy

  GIESSE нуди различните видови брзи врати. GIESSE е во состојба да ги создаде најдобрите врати на пазарот што целосно ги одразуваат барањата на клиентите. Нудиме идеални решенија за различни сектори.

 • ИНДУСТРИСКИ ВРАТИ

  giesse-balkan-clubeconomy

  Во овој сегмент ги изработуваме: роловратите, сегментните и противпожарните врати. Овие врати можат да се користат во многу индустрии и бизниси каде постојат магацини и складишта. Користењето на овие врати има многу придобивки, како што се: максималната отпорност, цврстината на конструкцијата што овозможува поголема отпорност на пробивање и оптималната изолација, во термичка и во акустична смисла.

 • ТОВАРНИ/УТОВАРНИ РАМПИ

  giesse-balkan-clubeconomy

  Рампите овозможува лесно надоместување на висинската разлика помеѓу платформата на магацинот и возилото. Материјалите од кои се изработени овозможуваат да ја одржува својата функционалност долго време, дури и при интензивна употреба.

 • ГАРАЖНИ ВРАТИ

  giesse-balkan-clubeconomy

  Гаражните врати на GIESSE се изработени со квалитетни материјали што овозможува да има цврста и отпорна структура со години и да ги заштитат автомобилите на најефикасен начин. Движењето на вратата може да биде рачно или со помош на мотор.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Македонија бр. 56, 2320 Делчево
Град: Делчево
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)76/858 774

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа