Filters
Пребарување
ГФ Хаустехник АГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГФ Хаустехник АГ се занимава со продажба, монтирање и сервис на системи за греење и ладење со топлински пумпи, произведени според швајцарски и европски стандарди.

Опремата е произведена од ECO HEATING, еден од најголемите светски брендови кај топлински пумпи, лидер во оваа индустрија според бројот на иновациите и обемот на производство.

ГФ Хаустехник АГ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ГФ Хаустехник АГ

КомпанијатаГФ Хаустехник АГ се занимава со продажба, монтирање и сервис на системи за греење и ладење со топлински пумпи, произведени според швајцарски и европски стандарди.

Види повеќе
gf-haustehnik-ag-clubeconomy

ECO HEATING

ECO HEATING е производител на најсовремени топлински пумпи во согласност со швајцарски и европски стандарди со интелигентни комбинациски опции од 2 до 100кW, како воздух-вода, вода-вода, земја-вода и поделени, односно split единици. Според годишното производство ЕCO HEATING припаѓа на најголеми производители на топлински пумпи. Иновациите во технологијата и услугите го претвора ECO HEATING во лидер во оваа индустрија.

gf-haustehnik-ag-clubeconomy
gf-haustehnik-ag-clubeconomy

Доверливи

Оптимизирани за гарантирано време на работа од 3 до 5 години

gf-haustehnik-ag-clubeconomy

Економични

20-30% поевтини од други споредливи производи на пазарот

gf-haustehnik-ag-clubeconomy

Иновативни

Топлотни пумпи кои веќе се имаат докажано на пазарот

gf-haustehnik-ag-clubeconomy

Еколошки

Усогласеност со највисоките енергетски стандарди

gf-haustehnik-ag-clubeconomy

Интелигентни

Бескомпромисна комбинација од најнов и докажан развој

gf-haustehnik-ag-clubeconomy

Квалитетни

Висококвалитетни материјали и делови на системот за долг работен век

Мониторинг и контрола

Секој систем за топлинска пумпа може да се прошири со модерно веб решение. Така можете во реално време да ги следите параметрите со вашиот таблет или мобилен телефон, преку интернет или од дома. Директно или Cloud поврзување.

gf-haustehnik-ag-clubeconomy

НАШИ ПАРТНЕРИ

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Видое Смилевски Бато бб, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи