Filters
Search
FOKA TRANS

Main occupation

Компанијата ФОКА ТРАНС се занимава со транспорт на стоки во патниот сообраќај на територијата на Македонија

Организираме селидби до секоја дестинација во Македонија

Нови лиценцирани возила со носивост до 8.3 тони. Располагаме со возила со рампа.

Interested in cooperation with:

Правни и приватни лица на кои им е потребен транспорт на стоки на територијата на Македонија

FOKA TRANS

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Gjorgji Krapchev 17, No. 26, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)70/274 380

Social media

Contact person

Goran Ljubevski


Map