Filters
Пребарување
ФАМАФЛЕКС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ЛИЧНИ ЗАШТИТНИ СРЕДСТВА - СИГУРНОСТ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО - СВЕТСКИ КВАЛИТЕТ - КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА

Основна дејност на компанијата ФАМАФЛЕКС е: 
- Продажба на сите видови средства за лична заштита и безбедност 
- Производство и продажба на висококвалитетни текстилни производи, воени и полициски униформи

Нашите производи се одликуваат со препознатлив квалитет и претставуваат сигурен избор за безбедно работење.

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004

ФАМАФЛЕКС

ПРОИЗВОДИ

Контакт информации

Адреса

Улица: Канцеларии
Ул. Иван Козаров бр.24, лок.64 и 65, 1000 Скопје
Mагацин
Ул. 808 бр.2, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи