Filters
Пребарување
ЕВРО ТЕО ПЕТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕВРО ТЕО ПЕТ се занимава со изработка на

- Евро куки за сите возила 
- Изработка на приколки за сите намени 
- Сервисирање на приколки до 3500 кг
- Резервни делови за приколки

Подетално за компанијата

ЕВРО ТЕО ПЕТ

Компанијата ЕВРО ТЕО ПЕТ се занимава со:

  • • Изработка на евро куки за сите возила

  • • Изработка на приколки за сите намени

  • • Сервисирање на приколки до 3500 кг

  • • Резервни делови за приколки

Види повеќе
evro-teo-pet-clubeconomy

ЕВРО КУКИ

ЕВРО ТЕО ПЕТ со своето повеќе годишно искуство и благодарение на многуте задоволни клиенти прерасна во еден од најголемите производители на евро куки и приколки во Македонија. Во нашето долгогодишно искуство изработивме повеќе од 1000 модели евро куки за возила и комбиња.

Види повеќе
evro-teo-pet-clubeconomy

ПРИКОЛКИ

Нашата компанија е единствена во Македонија која произведува приколки за сите видови намени. Лесни товарни приколки, О1 категорија, со носливост од 400 до 750 килограми и приколки од О2 категорија, со носивост од 750 до 3500 килограми.

Види повеќе
evro-teo-pet-clubeconomy
НАСКОРО: Изработка на надградба за шлеп возила и издавање на приколки под наем!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 852 бр. 62, (Комплекс Газела), 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа