Filters
Пребарување
ЕНЕРЏИ ПОИНТ ПЕЛЕТИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕНЕРЏИ ПОИНТ ПЕЛЕТИ се занимава со продажба на 

ЕНЕРЏИ ПОИНТ ПЕЛЕТИ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

КОТЛИ И КАМИНИ

Котлите за централно греење и камините на пелети денес се почесто се вистинскиот логичен избор на купувачите. Удобноста што ја дава греењето на пелети не може да се спореди со греење на класично дрво или брикети, а конкурентната цена на пелетите е незаменлива алтернатива и во однос на другите енергенси. Сето тоа е надополнето со убавото чувство на топлина што го дава погледот на играњето на огнот во вашиот камин.

energi-point-peleti-clubeconomy

ЕНЕРЏИ ПОИНТ ПЕЛЕТИ

Компанијата ЕНЕРЏИ ПОИНТ ПЕЛЕТИ – Скопје веќе подојг период се занимава со продажба на котли и камини на пелети за домашни и индустриски инсталации. Ние сме овластени дистрибутери на целата програма на котли и камини на пелети од босанскиот производител Stilmetal, со различна палета на KW.

energi-point-peleti-clubeconomy
energi-point-peleti-clubeconomy

STILMETAL

Во програмата на Stilmetal застапени се котли на пелети кои се целосно автоматизирани, од палењето, регулазијата, па се до чистењето и собирањето на пепелта. Јачината им е од 15-500 KW. Понудата на камини ја сочинуваат камини на пелети во кои е вграден систем за централно греење, како и камини кои се класични собни печки на пелети. ЕНЕРЏИ ПОИНТ ПЕЛЕТИ се занимава и со продажба на високо квалитетни пелети од познати производители.

КВАЛИТЕТ

ЕНЕРЏИ ПОИНТ ПЕЛЕТИ денес е веќе познато име на пазарот во Македонија, како кај трговците и инсталатерите на грејна опрема, така и кај крајните купувачи. Голем дел од имиџот му го должиме на словенечкиот бренд што го застапуваме, чии производи се со максимален квалитет, висока енергетска ефикасност, ги задоволуваат сите еколошки стандарди, целосно се автоматизирани, конкурентни во цените, особено од аспект на квалитетот и нивното технолошко ниво.

energi-point-peleti-clubeconomy

ЕНЕРЏИ ПОИНТ ПЕЛЕТИ

Ние сме брзо растечка компанијата целосно посветена на квалитетот, на кратките рокови за испорака, следење на пазарот и технолошките иновации во нашата област.

energi-point-peleti-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Јадранска магистрала бр. 10
(во објектот на Керамика Имола),
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Ѓорги
Г-дин Дејан
Г-дин Марјан


Мапа