Filters
Пребарување
ЕМКА ПЕТРОЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЕМКА ПЕТРОЛ располага со:

- Бензинска пумпа
- Ресторан
- Хотел
- Спортска сала

ЕМКА ПЕТРОЛ

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Илинденска бб, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа