Filters
Пребарување
ЕКОПОР

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ЕКОПОР - Фабрика за производство на стиропор

- Стиропорни плочи со густина од 10, 15, 17, 20, 25 и 30 кг
- Графитни стиропорни плочи
- Стиропор за монти и каналници
- Стиропорни цигли

Подетално за компанијата

ЕКОПОР

ЕКОПОР е фабрика за производство на стиропор, сместена во Индустриската зона Пинтија во Скопје. Фабриката е специјализирана за производство на стиропор за употреба во градежништвото, за изведување градби со висок степен на енергетска ефикасност. Од самиот почеток на нашето постоење постојано работиме на подобрување на квалитетот на производите и зголемување на асортиманот, со единствена цел на пазарот да понудиме конкурентен производ од аспект на квалитетот и цената.

ekopor-clubeconomy
ekopor-clubeconomy

стиропорни плочи

Најголем процент од нашата активност е производство на стиропорни плочи со дебелина од 50, 70, 100, 150 и 200 мм и густина од 10, 15, 17, 20, 25 и 30 килограми. Дел од нашата програма на стиропори за термичка изолација е и графитниот стиропор, кој е хит во градежништвото во светот заради неговите подобри својства во топлинската изолација од обичниот стиропор. Овој стиропор го произведуваме во табли со димензии 100 Х 50 см, а можеме да го произведеме и во димензии 200 Х 100, во зависност од барањата на купувачите.

производството

Последниве години на пазарот сме познати и по производството на елементи од стиропор за изведување на меѓукатни конструкции, односно на монт греди и каналници кои имаат голем степен на топлинска и звучна изолација, ја прават градбата многу полесна, со исто и дури поголемо ниво на цврстина и еластичност од класичната градба. Овие елементи од стиропор, исто така, можеме да ги изработиме со специфични димензии, во зависност од барањата и потребите на инвеститорот.

ekopor-clubeconomy
ekopor-clubeconomy

декоративни панели од стиропор

Последните наши напори за зголемување на палетата производи се насочени кон производство на декоративни панели од стиропор, кои покрај украсната димензија имаат и улога на звучна и термичка изолација. Во овој сегмент на пазарот веќе сме познати по панелот стиропорни цигли.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1520, бр. 12 (Индустриска зона Пинтија), 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

+389 (0)70/211 954


Мапа

Документи

листа на прописи/директиви/стандарди

листа на прописи/директиви/стандарди

Преземи