Filters
Search
DOMUM DESIGN

Main occupation

ДОМУМ ДИЗАЈН е место каде осветлувањето и мебелот се обединети во единствената мисија да го облагородат домот

- Лустери, вградни и надградни линеарни лед профили, столни и подни ламби и разни расветни тела
- Изработка на мебел, кујни, плакари...
- Изработка на маси од масивно дрво

DOMUM DESIGN

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: Av. Mitropolit Teodosij Gologanov 1, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)70/274 447

Social media

Contact person

Simona Veljanovska


Map