Filters
Пребарување
ДОМИНО

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДОМИНО се занимава со продажба на медицинска опрема, апарати и материјали

Комплетни решенија: консултација, набавка, инсталирање, обука и сервис

Подетално за компанијата

ДОМИНО

Компанијата ДОМИНО повееќе од 22 години се занимава со продажба на медицинска опрема, апарати и материјали. На клиентите им нудиме комплетни решенија: консултација, набавка, инсталирање, обука и сервис.

domino-clubeconomy
domino-clubeconomy

Во Македонија ги застапуваме производите од светски познатите производители:

domino-clubeconomy

CARE FUSION (САД)

 • • Спирометри

 • • Импулсна осцилометрија

 • • Вентилатори (респиратори) за И.Н

 • • Стрес тест и метаболички тест

 • • Телеметриски тест за спортисти

Види повеќе
domino-clubeconomy

CrD - Compex Reactionmeter Drenovac (Хрватска)

 • • Психодијагностичка опрема

Види повеќе
domino-clubeconomy

CARDIOLINE (Италија)

 • • Стандардна и стрес ЕКГ опрема

 • • АБП монитори

 • • Холтери

Види повеќе
domino-clubeconomy

CODONICS (САД)

DICOM видео печатари за два вида медиум:

 • • Филм и хартија

 • • CD/DVD креатори

Види повеќе
domino-clubeconomy

CONTEC (Кина)

 • • Монитори за И.Н

 • • Стрес тест

 • • Холтери

 • • ЕКГ

 • • Аспиратори

 • • О2 концентратори

Види повеќе
domino-clubeconomy

ESAOTE (Италија)

 • • Црно бел/Колор Доплер, ултразвучна дијагностика

 • • Специјализирани МР за ортопедија, неврологија, реуматологија

Види повеќе
domino-clubeconomy

HUNTLEIGH DIAGNOSTICS (ВБ)

 • • Периферен доплер

 • • CTG

 • • плетизмографија

Види повеќе
domino-clubeconomy

LESSA (Шпанија)

 • • Термална хартија за ЕКГ апарати и видео принтери

Види повеќе
domino-clubeconomy

MARTIN (Германија)

 • • Хируршки инструменти

 • • Електро хируршки инструменти

 • • Сетови за минимална инвазивна хирургија

 • • Ламби за операциони сали

 • • YAG-ласери

 • • Инструменти и прибор за максилофацијална хирургија

Види повеќе
domino-clubeconomy

MEDISPEC (Израел)

 • • ESWL за урологија, ортопедија и кардио третмани

Види повеќе
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Стрезово бр. 26-Б, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Тошко


Мапа