Filters
Пребарување
ДАРВИН ИНЖЕНЕРИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДАРВИН ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со производство и монтажа на градежна столарија

- Пет и шест коморни ПВЦ врати и прозорци
- Алуминиумски врати и прозорци

ДАРВИН ИНЖЕНЕРИНГ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ДАРВИН ИНЖЕНЕРИНГ

Компанијата за производство и изведување на ПВЦ и алуминиумска градежна столарија ДАРВИН ИНЖЕНЕРИНГ зад себе има веќе децениско искуство на македонскиот пазар. Во овој период успеа да изгради имиџ на компанија на која може да и се верува, способна да ги задоволи и најсложените барања и желби на инвеститорите.

darvin-inzenering-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Од самиот почеток на своето постоење ДАРВИН ИНЖЕНЕРИНГ при производството на ПВЦ столаријата исклучиво соработува со светски познатата компанија ALUPLAST, користејќи ги нивните профили, кои според квалитетот и постојаната трка по иновации, влегуваат во самиот врв во оваа област. Денес, ДАРВИН ИНЖЕНЕРИНГ е познат по високиот квалитет на пет и шест коморните врати и прозорци што ги произведува, кои имаат висок степен на термичка ефикасност, на заштита од бучава и од прашина. Покрај квалитетниот профил за тоа придонесува и дизајнот на самите врати и прозорци, кои имаат специфичен систем на затварање со три дихтунзи.

darvin-inzenering-clubeconomy
darvin-inzenering-clubeconomy
darvin-inzenering-clubeconomy

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

Компанијата ДАРВИН ИНЖЕНЕРИНГ располага и со добро обучен стручен тим, оспособен навремено и професионално да ја извршува својата работа. Градежната столарија ја произведуваме според желбите и барањата на клиентите и ги доставуваме со сопствено возило низ цела територија на Македонија.

Препораката на задоволните клиенти е нашата цел – ДАРВИН ИНЖЕНЕРИНГ!

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 4, бр. 1, село Глуво, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Дарко


Мапа