Filters
Search
DAMJANOV

Main occupation

Компанијата ДАМЈАНОВ е специјализирана за изработка на производи од текстил:

- Медицински маски
- Скафандери
- Мантили
- Кошули
- Работна облека
- Униформи

DAMJANOV

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: Av. Makedonija bb, 2320 Delchevo, Macedonija
City: Delchevo
Country: Macedonia


Contact phones

+3879 (0)71/319 907

Social media

Contact person
Documents