Filters
Пребарување
ЦВЕТ-МАР-СЕР дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЦВЕТ-МАР-СЕР се занимава со продажба на:

- Сончеви колектори (продажба, монтажа и испорака до сите градови)
- Железарија и градежни материјали
- Материјали за изведување фасади, фасадни бои и лепила за сите намени
- Санитарија
- Водоводни материјали (хидрофори и потопни пумпи)

СЕРТИФИКАТИ

Коректна фирма

ЦВЕТ-МАР-СЕР дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Цвет-Мар-Сер

Компанијата Цвет-Мар-Сер е формирана во фебруари 2007 година и има големо и долгогодишно искуство во својата дејност.

cvet-mar-ser-clubeconomy
cvet-mar-ser-clubeconomy

продажба на:

  • • Сончеви колектори (продажба, монтажа и испорака до сите градови)

  • • Железарија и градежни материјали

  • • Материјали за изведување фасади, фасадни бои и лепила за сите намени

  • • Санитарија

  • • Водоводни материјали (хидрофори и потопни пумпи)

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 120 бр. 1, населба Карпош, 1300 Куманово
Град: Куманово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Тони Димитриевски


Мапа