Filters
Search
CESOVENT

Main occupation

Компанијата ЦЕСОВЕНТ е експерт за вентилација и климатизација

- Лимени канали
- Флексибилни цевки
- Изолација Уанфлекс-Армацел
- Клима уреди со капак
- Вентилатори
- Рекуператори
- Канални клима уреди

CESOVENT

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: Bogovinje Village, 1200 Tetovo, Macedonia
City: Tetovo
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)70/362 014

Social media

Contact person

Behir Imeri


Map

Documents