Filters
Пребарување
СА2М ДООЕЛ Скопје
Е-пошта: info@ca2m.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

CA2M го сервисира Македонскиот пазар и пазарот во регионот и нуди напредни индустриски решенија преку системски процес на планирање и контрола на ресурсите во нивниот работен век:

       - Авторизиран дистрибутер на ALFA LAVAL за Македонија, Албанија и Косово
       - Авторизиран дистрибутер на HENKEL Adhesives за Македонија
       - Авторизиран партнер на SAMSON за Македонија
       - Авторизиран партнер на SAFI за Македонија
       - Авторизиран дистрибутер на ZUWA за Македонија
        -
Авторизиран партнер на SPIRAX SARCO за Македонија

СА2М ДООЕЛ Скопје

Подетално за компанијата

БРЕНДОВИ

Подетално за компанијата

sa2m-clubeconomy

Управување со Ресурси и оптимизација во Индустријата

СА2М ДООЕЛ Скопје е добавувач на решенија и опрема во индустријата преку примена на процесот на Управување со Ресурси во Индустријата (Industry Asset Management), со која се овозможува подобрување на ефикасноста на производната постројка со:

  • • Намалување на вкупните трошоци за производство

  • • Зголемена продуктивност

  • • Продолжено време помеѓу дефекти (MTBF)

што значи да се биде повеќе профитабилен а со тоа и конкурентен, а во фокус на безбедноста на интелектуалниот капитал на вработените во организацијата, нивното знаење комбинирано со професионалните вештини и искуство и заштита на природната средина.

Професионалната историја и интелектуалното знаење на CA2M Скопје е повеќе од 20 години искуство во различни индустриски сегменти со различни решенија и производи (генерален менаџмент со стратегиски развој, Lean 6Sigma менаџмент на производство, стратегии за одржување - RCM / RBI, пратење на динамичката состојба со примена на вибро-дијагностика).

sa2m-clubeconomy

Подобрување на Продуктивноста на Критичните
Индустриски Ресурси со Напредни Технологии и Решенија

clubeconomy

Life Cycle Cost

Праксата покажува дека најмалку 80% од вкупната цена на чинење на индустриската опрема во работниот век (Life Cycle Cost), се акумулира по набавката и инсталацијата на опремата.

CA2M нуди сеопфатен пакет на услуги и решенија дизајнирани да им обезбеди на клиентите намалување на трошоците во текот на работниот век на опремата.

Подобрување на Продуктивноста на Критичните
Индустриски Ресурси со Напредни Технологии и Решенија

sa2m-clubeconomy

БРЕНДОВИ

sa2m-clubeconomy sa2m-clubeconomy sa2m-clubeconomy sa2m-clubeconomy sa2m-clubeconomy sa2m-clubeconomy sa2m-clubeconomy sa2m-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Прашка бр. 23, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи

плочести топлински изменувачи

плочести топлински изменувачи

Преземи
Лемени плочести топлински изменувачи

Лемени плочести топлински изменувачи

Преземи