Filters
Пребарување
БОКИ ДИЗАЈН

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БОКИ ДИЗАЈН се занимава со производство на мебел по мерка за:
- Кујни
- Детски соби
- Дневни соби
- Спални соби
- Мебел за деловни објекти

Подетално за компанијата

ПРОИЗВОДСТВО

Основната дејност на БОКИ ДИЗАЈН е производство на мебел за кујни, спални, дневни и детски соби, како и мебел за деловни објекти од врвен квалитет. Мебелот произведен од БОКИ ДИЗАЈН е препознатлив по софистицираниот дизајн, квалитетот и по својата уникатност. Мебелот што ние го произведуваме се изработува исклучиво според индивидуалните барања и желби на клиентите, што е гаранција дека на најдобар начин ќе бидат задоволени нивните потреби.

boki-dizajn-clubeconomy
boki-dizajn-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Тимот на БОКИ ДИЗАЈН го сочинуваат врвни мајстори на својот занает, со долгогодишно искуство, кои ги следат светските трендови во индустријата за мебел и секогаш се подготвени да Ви понудат екслузивен дизајн и да ги употребат најмодерните материјали. Квалитетот на репроматеријалите што ги употребуваме, одличниот дизајн и врвната изработка се основните карактеристики на сите производи од БОКИ ДИЗАЈН и претставуват наша компаративна предност.

МЕБЕЛ ПО МЕРКА

БОКИ ДИЗАЈН произведува современ мебел по мерка, според Ваш проект или мебелот спецјално го дизајнираме за Вашиот простор од страна на нашиот стручен тим, спецјализиран за изранотка на мебел по мерка. Ншиот мебел по мерка го изработуваме првенствено според италијанските и германските трендови и стандарди. За завршна обработка најчесто користиме медиапан, кој може да биде фурниран или, пак, лакиран со полиуретански лак во посакуваната боја. Сјајноста може да биде од мат до 100% сјајност. Постои можност да се изработат и стаклени врати во повеќе бои и нијанси.

boki-dizajn-clubeconomy
Мебел по мерка - израз на Вашата индивидуа!
boki-dizajn-clubeconomy
boki-dizajn-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 205 бб, Населба Гоце Делчев, 1047 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Бојан


Документи

Елементи за дневна, претсобје и спална

Елементи за дневна, претсобје и спална

Преземи