Filters
Пребарување
БИОЕКОПЛАСТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БИОЕКОПЛАСТ се занимава со производство и монтажа на алуминиумска и ПВЦ столарија

- Производство на ПВЦ и алуминиумски прозорци според најстрогите норми за термо и звучна изолација
- Производство на ПВЦ и алуминиумски врати во различен дизајн, според најстрогите норми за термо и звучна изолација
- Производство на алуминиумски и ПВЦ ролетни
- Ламинат со модерен дизајн
- Безбедни тавански скали
- Декоративни тавански прозорци

Подетално за компанијата

БИОЕКОПЛАСТ

БИОЕКОПЛАСТ е модерна компанија која развива технологија за производство на квалитетни производи за домашна употреба од PVC материјал. Компанијата бележи перманентен развој, а постојано се зголемува и уделот на пазарот кој го зафаќаме. Производите што ги нудиме се со висок квалитет за различни групи купувачи. Нашата компанија секогаш ги слуша барањата на клиентите, инсистирајќи првенствено да ги задоволиме нивните потреби. Ова се главните причини заради кои клиентит3е веруваат во нашата ефикасност и сериозност во работењето.

bioekoplast-clubeconomy

КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

Нашата цел е да го промовираме бизнисот на различни места, а тоа го остваруваме само со нудење на квалитетни производи. Ваквиот однос кон работата придонесе да бидеме ценети на пазарот, што ни е дополнителен мотив да продолжиме да бидеме отворени за сите барања и критики. Наша примарна цел е да ги задоволиме вашите барања со обезбедување професионални и модерни решенија. Со нашите производи вашиот дом ќе биде подготвен да се соочи со сите предизвици кои ги носи природата.

bioekoplast-clubeconomy

НУДИМЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЈА ЗА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ!

  • - Прозорци со различни пропорции

  • - Врати во различни дизајни

  • - Ламинат со модерен дизајн

  • - Безбедни тавански скали

  • - Декоративни тавански прозорци

bioekoplast-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Џон Кенеди бр. 36, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Џевад Брути


Мапа