Filters
Search
BETA MEDICO TRADING

Main occupation

Компанијата БЕТА МЕДИКО ТРАДИНГ е веледрогерија за увоз, дистрибуција, застапување и регистрација на медицински производи и медицински помагала. Во рамките на БЕТА МЕДИКО ТРАДИНГ работат и филијалите:

- Аптеки БЕТА ФАРМАЦИЈА
- Оптики БЕТА ОПТИК
- Продавници за ексклузивен накит БЕТА ЏУЛС

BETA MEDICO TRADING

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. 29 Noemvri 13-1/1, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map