Filters
Пребарување
АКВАСЕИВ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

AQUASAVE е компанија специјализирана за контрола на загубата на вода. Лоцирај те ги дефектите и заштедете вода и пари.

Развиваме и нудиме решенија според најдобрите светски практики и стандардизирана методологија пропишана од страна на Меѓународната асоцијација за води – IWA

Подетално за компанијата

Aquasave

Aquasave доо е компанија во приватна сопственост којашто обезбедува специјалистички консултантски и договорни услуги во областа на контрола на загубата на вода за сите комунални претпријатија, институции и претпријатија од јавниот сектор, индустриски и комерцијални субјекти и индивидуални потрошувачи насекаде низ Македонија и пошироко во регионот.

aquasave-clubeconomy

методологии и техники за намалување на загубите на вода

Ние сме специјализирани за методологии и техники за намалување на загубите на вода, вклучувајќи откривање на истекувања, лоцирање на цевки, анализа на потрошувачката на вода и управување со притисокот. Aquasave нуди реализација на сите фази на животниот циклус на проектите во оваа област, почнувајќи од истражување, анализа и дизајн, преку развој и планирање, па сè до имплементација.

aquasave-clubeconomy
aquasave-clubeconomy

зачувување на водните ресурси

Aquasave доо е единствената приватна компанија во Македонија посветена на зачувување на водните ресурси. Развиваме и нудиме решенија според најдобрите светски практики и стандардизирана методологија пропишана од страна на Меѓународната асоцијација за води – IWA (International Water Association).

aquasave-clubeconomy

УСЛУГИ

 • • AQUASAVE ПРИСТАП во намалување на неприходна вода (Non Revenue Water - NRW)

 • • ЛОЦИРАЊЕ на дефект на инсталација

 • • АНАЛИЗА на потрошувачка и загубата на вода

 • • БИЛАНС на потрошувачка на вода IWA

 • • ОДРЕДУВАЊЕ траса на инсталација и локација на затрпани делови од феромагнетен материјал

 • • ПЕРМАНЕНТНО далечинско следење на потрошувачката

 • • МЕРЕЊА на проток и пртисок

 • • УПРАВУВАЊЕ со притисок

 • • УРЕДИ за заштеда на вода

 • • ДИЗАЈН и евалуација на Зони на потрошувачка (District Meter Area- DMA)

 • • ОБУКА и трансфер на технологија

 • • ТЕСТ во чекори

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Црвена вода 31, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи