Filters
Search
AM KOMERC

Main occupation

Компанијата АМ КОМЕРЦ се занимава со изработка на ПВЦ градежна столарија од програмата на REHAU, профили GENEO и EURO 70

- ПВЦ прозорци
- ПВЦ врати
- Лизгачки врати
- Ролетни
- Комарници

Авторизиран REHAU партнер во Македонија

AM KOMERC

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Egejska 10, 1000 Skopje, Macedonia
St. 9, No. 78 A, Batinci Village, 1051 Skopje - Factory
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person

Senat Demiri