Filters
Пребарување
Пекара АЛМИКО
Тел: +389 (0)46/798 250 - Вевчани
Е-пошта: almiko@me.com
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Пекара АЛМИКО од Вевчани - пекарска фирма со традиција.
Пекарата АЛМИКО е број еден бренд во Македонија
- Леб
- Бели пачива
- Колачи
- Торти
- Производство на БИО сладолед

АЛМИКО - Food & Drink Bar

Подетално за компанијата

Пекара АЛМИКО

Пекарата АЛМИКО од Вевчани е пекарска фирма со традиција.
Пекарата Алмико е број еден бренд во Македонија.

Види повеќе
pekara-almiko-clubeconomy

Пекара АЛМИКО

Ангажирани се 30 вработени со соодветни квалитети кои им овозможуваат навремено и квалитетно да ја завршат работата, притоа почитувајќи ги највисоките норми за квалитет, безбедност на храната и зададени задачи.

Со цел производите навремено и квалитетно да се произведат и достават до потрошувачите, работата е професионално органзирана во сите сегменти.

Види повеќе
pekara-almiko-clubeconomy

Производство на сладолед

Производство на био сладолед направен од природно овошје, со технологија од италијанска компанија за машини за сладолед Carpigianи, според рецептите на Академијата за сладолед при Универзитетот во Болоња.

Види повеќе
pekara-almiko-clubeconomy

АЛМИКО - Food & Drink Bar - Струга

Види повеќе
pekara-almiko-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: 6335 Вевчани
Град: Вевчани
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)46/798 250 - Вевчани

+389 (0)46/523 390 - Ул. Партизанска, Oхрид

+389 (0)46/522 623 - Ул. Туристичка, Oхрид

+389 (0)46/709 908 - Пицерија АЛМИКО Food & Drink Bar, Струга  

Социјални медиуми

Лице за контакт

Александар Јанкоски +389 (0)70/261 190
Милко Јанкоски +389 (0)70/362 727


Мапа