Filters
Пребарување
АКВАТИКА дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АКВАТИКА се занимава со:

- Производство и одгледување на риба (крап, сом)
- Алтернативен туризам

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Ресторани, рибарници, маркети, потенцијални туристи (љубители на природата, спортски риболов)

Подетално за компанијата

akvatika-clubeconomy

АКВАТИКА

АКВАТИКА дооел Неготино е фирма чија главна дејност е производство и одгледување на риба (крап и сом). Располагаме со кафезна фарма за риби во водите на Тиквешкото Езеро, со капацитет од 100 тони годишно производство на риба. Компанијата има сопствен погон за производство на храна за риби, кој го користи исклучиво за свои потреби.

akvatika-clubeconomy

МРЕСТ НА РИБА

АКВАТИКА е регистрирана и како репроцентар за мрест на риба и произведува подмладок на риба за сопствени потреби и за порибување на водите во РМ. Репроцентарот е сместен во Демир Капија, во близина на течението на реката Бошавица.
 
 

akvatika-clubeconomy

РЕКРЕАТИВЕН РИБОЛОВ

Исто така, освен рибници и езера за мрест, располагаме и со езеро наменето за рекреативен риболов. Во околината на езерото оплеменети се прекрасни места за пикник и уживање во природата. АКВАТИКА работи во насока на развивање на руралниот алтернативен туризам преку давање услуги за рекреативен риболов, кампинг зона, пикник места, како и други услуги за рекреација.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Илинденска бр. 1, 1440 Неготино
Град: Неготино
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Димитар Јаневски


Мапа