Filters
Пребарување
АКВАТЕРМ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АКВАТЕРМ е водечка компанија за продажба на производи за водоводни инсталации, греење и соларни системи.

АКВАТЕРМ значи продажба, но, исто така, значи и услуга, обезбедена од професионалци со децениско искуство кои се подготвени безрезервно да ја пренесат неопходната техничка експертиза.

 

Подетално за компанијата

АКВАТЕРМ

АКВАТЕРМ е лидер во продажбата на материјали за греење, водовод и соларни системи на територијата на Македонија.

Компанијата е основана од инженер Расит Зенки во 1989 година во Гостивар, каде што и денес се наоѓа деловниот објект на 10 нивоа во 11.000 м2, распореден на административен простор, изложбени две нивоа и 5 нивоа магацински простор.

Види повеќе
akvaterm-clubeconomy
akvaterm-clubeconomy

ДЕЈНОСТ

На почетокот компанијата се занимаваше само со продажба на производи за греење и остваруваше мал годишен обрт.Вистинската посветеност кон бизнисот и кон задоволување на желбите и барањата на потрошувачите, придонесе во сите овие години обемот на продажбата перманентно да се зголемува. Денес АКВАТЕРМ со искуството, креативноста, традицијата, културата особено и еколошката свест се клучните вредности од кои го гради асортиманот на производи за се пообемните системско - инженерски решенија.

Види повеќе

БРЗА И КВАЛИТЕТНА УСЛУГА

За да ги задоволи барањата на клиентите и да обезбеди брза и квалитетна услуга, компанијата има повеќе од 10 вработени. АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ е генерален застапник на повеќе европски брендови на материјали и опрема за водовод, греење и соларни системи, од кои ги издвојуваме Tiemme, Union foam, MAXA, UNIDELTA SPA, auaperss, mel, Cavaletto, Cewal, DAB, Tesy, WARMHAUSE, Frabo, HIDRONIX, IVR, Palazzetti, Savar Brass, Termopod, Valvex, Viesmann, Wita...

Годишниот обрт на фирмата денес е поголем од 5.000.000 евра, а развојните планови на АКВАТЕРМ се насочени кон одржување на нагорниот тренд во продажбата, заради што, покрај на македонскиот, почнува да настапува и на пазарите во регионот.

akvaterm-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Никола Парапунов бр. 259, Населба Малеарди, 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Арџент Зенки


Мапа

Документи