Filters
Search
2B AVNI

Main occupation

Компанијата 2Б АВНИ се занимава со продажба на:

- Училишни материјали и опрема
- Канцелариски материјали и опрема
- Печатарска опрема и материјали, тонери
- Промотивни подароци

Овластени сме за програмата од брендот Two Brothers и застапници за GIOTTO (FILLA), PENSAN (FATIH), DELTA, DELI

2B AVNI

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Slavej Planina 60, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map